Monday, April 20, 2015

Priky

Intr-o dimineata posomorata de ianuarie primesc un telefon de la sotie. "Vino acasa, avem o surpriza pentru tine". N-aveam idee la ce sa ma astept, iar chitaiturile copiilor ce se auzeau in fundal adanceau nedumerirea. In fine.

Intru in casa si incepe ritualul. Cu ochii inchisi, ghidat de sotie, ajung in dormitorul mic impleticindu-ma printre copiii care se imbranceau pentru un loc cat mai bun de asistat la ceremonie. Deschid ochii si raman holbat la un betta flacau ce se uita nedumerit la mine dintr-un bol de sticla. 

Mda, stiam cum se numeste lighioana si ce sex are, deci stiam si faptul ca doi litri de apa la temperatura camerei, apa care avea o suspecta nuanta albastruie, o mana de pietris vopsit verde si fix trei plicuri de graunte (esti sigura ca ajung, draga?) nu suna deloc bine. Si nu, sticulta cu medicament albastru nu imbunatateste deloc situatia albastra, ba chiar o explica. Un betta albastru inotand in apa albastra, isnt' it quite? Nu? :) Mai jos e impricinatul, boteazat instantaneu de fata mai mare Priky.


No comments:

Post a Comment