Wednesday, April 22, 2015

E randul meu

Puii inoata "orizontal" si o parte au parasit cuibul risipindu-se prin bazin. Cativa au ramas sub cuib, in grija tatalui, desi par si ei buni inotatori. E timpul sa-l pun pe liber pe mascul si sa preiau rolul lui. Usor de spus, greu de facut, ca nu se lasa prins deloc. La fiecare incercare de a il captura, se refugiaza sub cuib, unde e aglomeratie mare de pui. Nu vreau sa-i pescuiesc si pe ei. Incerc sa-l momesc cu o granula de mancare sa plece de langa cuibul pe care il apara de agresor. Desi e nemancat de 5 zile nu pica in capcana mea. Oh, well. Pana la urma il pacalesc.

In nascatoare, la odihna, sub privirile admirative ale haremului. Nemancat, dupa 5 zile si 5 nopti sau mai bine de stat cu lumina aprinsa in cap non stop, fugarind femela, facand cuib, mutand cuib, facand dragoste 24 de ore :p, molfaind oua, bazait de puii fara stare care tot ningeau din cuib, inca ii mai arde de show off. :)


Prima grija este insa sa-i cumpar un acvariu mai mare lui Priky. El e mai odihnit si a trebuit sa-i faca loc proaspatului tatic. 

In locuinta temporara nu pare prea fericit.

Parca vad ceva in neregula cu aripioarele lui. Inceput de clamped fins? Mi se pare normal, date fiind conditiile. E stresat de noua "locuinta". Boy, I was wrong. De fapt debuta in forta un fin melt. Nu "root" ci "melt".

No comments:

Post a Comment