Saturday, May 16, 2015

La cumparaturi

Duc fata la program de cantece si dansuri si ma reped sa cumpar cele doua acvarii. Imi cade fata. Mai e doar unul. -Unde e celalalt? -L-a cumparat un domn putin mai devreme. Sa decedeze in chinuri cu tot neamul lui. Baiatul cu reducerea nu e la slujba. Cumpar oricum. Adaug un incalzitor si un minifiltru. Vanzatoarea isi suna colegii in incercarea de a gasi acvarii de 10 litri cu leduri albe. Ii cam debusoleaza. Gaseste la Sun Plaza. Se pare ca o sa am un drum prin Berceni. Bag acvariul in teste. Diferenta de lumina e evidenta chiar si in toiul zilei.


Pun si incalzitorul. Problem.


Se abureste. Fug la magazin si il schimb. Schimbul se abureste si el. Caut pe net, sun, intreb oameni mai priceputi. Nu-i aia buna. 50W, apa si un peste. Il returnez. Ajung la timp sa-mi culeg fata de la cantari. Hranesc fata. Hranesc si betta. Masculilor le cam cade mancarea din gura. Pentru asta s-a inventat melcul. Alfa patruleaza. Melcul nu-i prezent la apel.


Merg in Berceni. Expuse doua acvarii. Leduri albastre. Futu-i. Fetele din magazin realizeaza ca au si un stoc mai nou. Sa le verificam. Sunt doua. Priza. Albe. Vroiam doar unul, cumpar doua. Ultimele, ca de obicei. Cat despre incalzitoare, mai meditez.





No comments:

Post a Comment