Thursday, June 11, 2015

Poze amestecate

A reusit sa o prinda fii-mea nemiscata la poza. Se vede clar problema pe care o are la gura.


Alta mamica, nevasta lui Iohannis. Carmen, fiica blanarului. :) Arata bine, sanatoasa, mica, bine proportionata si decolorata, probabil era stresata la sedinta foto.

Cea alba. Nenumarate probleme. Inotatoare jerpelite de la harjoana. Pectorala stanga destramata si foarte umflata la baza. O foloseste mai economicos cand inoata. Dar cea mai mare problema, pe zi ce trece, tot mai umflata.



Lolek si Bolek. Mereu impreuna. Iesiti din ou prin luna martie. Desi inoata adeseori in tandem, pur si simplu nu se baga in seama. 


Fratele lui Alfa, pe nume Beta. Ratusca cea urata. :)


El are un nou partener de joaca. Crowntail cu o tentativa de butterfly. Galben, albastru si rosu, made in Romania, saorma cu de toate.


Coada lui Delta, restul pestelui nu se vede. I-a crescut ca o matura.


Casa puilor lui Alfa.


Arata bine. Nu la fel de bine arata casa puilor lui Iohannis. Inca din prima zi de cand inoata, in ciuda faptului ca stau in ditamai copaia, am reusit sa le fac apa varza. E tulburata. Le-am schimbat-o degeaba. Inca o observatie. A1, plozii lui Alfa, sunt negriciosi. Ii vad usor cand ii mai aspir din greseala in ligheanul alb. B1, progeniturile lui Iohannis, mi se par neobisnuit de albe. Nu transparenti, culoarea e opaca. Pe astia ii vad cel mai bine cand trec prin dreptul filtrului gri inchis. Se vede gena lor de la o varsta atat de frageda?

No comments:

Post a Comment